FOTO: Održan pripremni sastanak s trenerima/mentorima

U organizaciji Save the Children i suradnjom Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-e, Pedagoškog zavoda Mostar i Zavoda za školstvo Mostar, održan je sastanak 23. rujna 2017. godine u Intera Tehnološkom parku Mostar.

Treneri/mentori koji sudjeluju u projektu “Implementacija definiranih ishoda učenja za jezično-komunikacijsko područje” detaljno su bili informirani o daljnjoj dinamici, odgovornostima i obvezama u nastavku procesu obuke učitelja/ica razredne nastave, hrvatskog jezika i pedagoga osnovnih škola u Županiji. Koordinatori projekta prezentirali su plan programa obuke, trenerske parove i mjesto održavanja.

Obuka i treninzi u HNŽ-i će se održati 21.-22. listopada, te 28.-29. listopada 2017. godine. Nakon obuke započinje proces mentoriranja, koji će trajati do svibnja 2018. godine. Na kraju sastanka trenerima/mentorima podijeljeni su priručnici za obuku kao i materijali za buduće sudionike obuke.

Trenerima/mentorima koji realiziraju nastavu po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku bio je upriličen sastanak s koordinatoricom projekta Lidijom Jerković 12. rujna 2017. godine u Zavodu za školstvo Mostar gdje su zajedničkim dogovorom usuglašene aktivnosti obuke koja slijedi u listopadu 2017. godine.

zavod-skolstvo.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *