Obavijest o natjecanju i testiranju učenika u školskoj 2016./2017. godini

Učenici i mentori trebaju doći pola sata prije samog početka natjecanja kako bi blagovremeno bili upoznati s propozicijama natjecanja. Priopćavanje rezultata natjecanja te izvješće dobiveno nakon ispravka testova bit će naknadno dostavljeni.

Županijsko natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju engleskog jezika i biologije održat će se u srijedu (26. travnja) u 11:00 h osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Mostar.

  • Engleski jezik – od 11:00 do 12:00 h
  • Biologija – od 11:00 do 13:00 h (pismeni dio), od 13:00 do 14:00 h (usmeni dio kojem će pristupiti tri učenika s najvećim brojem bodova osvojenih na pismenom dijelu natjecanja).

Županijsko natjecanje iz matematike za učenike V. razreda osnovnih škola održat će se u četvrtak (27. travnja) u 11:00 h u osnovnoj školi Jeronima Vladića Ripci.

Županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika (recitiranje) za učenike osnovnih škola održat će se u utorak (09. svibnja) u 11:00 h osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića Mostar.

Testiranje učenika V. razreda “Poznajem svoju Bosnu i Hercegovinu” održat će se u utorak (25. travnja), a odabrane škole će biti upoznate s odredbama testiranja (naša škola nije među odabranima).

Testiranje iz povijesti za učenika IX. razreda osnovnih škola održat će se u četvrtak (04. svibnja) s početkom u 12:00 h u svim školama Grada Mostara. U osnovnoj školi Kruševo i područnoj školi Polog testiranje iz povijesti započet će u 13:30 h.

Glazbeni festival učenika osnovnih škola HNŽ-a održat će se u četvrtak (11. svibnja) u osnovnoj školi Petra Bakule Mostar u 11:00 h. Zavodu za školstvo Mostar na CD dostaviti glazbenu pratnju – matricu za natjecatelje do 28. travnja.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *