Čapljinac i naš djelatnik Miloš Jelčić postao doktor znanosti

Čapljina je u četvrtak dobila doktora znanosti iz kineziologije. Naime, Čapljinac Miloš Jelčić, koji je djelatnik OŠ “Lipanjske zore” obranio je na Europskom univerzitetu u Brčkom doktorsku disertaciju na temu ”Utjecaj promjena u dimenzionalnosti skeleta i sastavu tijela odbojkašica na manifestaciju eksplozivne snage tipa skočnosti”. Ovime je Jelčić stekao titulu doktora sportskih znanosti.

”Ovo je najsretniji trenutak u mom životu”, istaknuo je Miloš Jelčić za Čapljinski portal. Dodaje kako je zahvalan svima koji su ga podržavali na njegovom putu do ovog uspjeha, te ističe kako je bilo i teških trenutaka.

”Kod teških trenutaka bih izdvojio jedan datum koji je za mene najteži, to je 16. listopada 2015. godine, želio bih da se takav dan nikada i nikome ne dogodi u životu, uz poruku da su neke veze nevidljive i neraskidive”, poručio je Jelčić.

Inače, Miloš Jelčić je predsjednik Odbojkaškog saveza Federacije BiH i dopredsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog kluba ”Čapljina” te član Povjerenstva za međunarodnu suradnju Hrvatskog odbojkaškog saveza.

U bogatoj trenerskoj karijeri s ekipom iz Čapljine izborio je i igrao Premijer ligu, najviši rang bh. natjecanja, a upravo pod njegovom trenerskom palicom čapljinski odbojkaši okitili su se više puta zlatnom medaljom na državnim natjecanjima u svim uzrastima.

Titulu magistra znanosti stekao je na Fakultetu sporta i zdravlja Univerziteta Džemal Bijedić, višu trenersku školu završio je u Zagrebu pri Kineziološkom fakultetu, kao i trenersku školu pri Hrvatskom olimpijskom odboru također u Zagrebu.

Ovom prilikom i cijeli kolektiv OŠ “Lipanjske zore” upućuje čestitke našem kolegi i prijatelju.

caportal.net

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *