Natjecanja

Natjecanja na kojima su sudjelovali naši učenici i ostvarili zapažene rezultate

Županijsko natjecanje iz matematike (Bijakovići, 2015.) – Damir Martinović (VIII.), osvojio 4. mjesto u konkurenciji 35 učenika, mentor nastavnica Marsela Vučina.

Martina Galić (VIII. b) – drugo mjesto na županijskom natjecanju 2015. god. iz poznavanja hrvatskog jezika i knjievnosti, mentor nastavnica Marijana Milićević.

Nikolina Limov (IV.) – drugo mjesto u krasnoslovu 2015. god., mentor učiteljica Žana Blažević.

Martina Galić – drugo mjesto na županijskom natjecanju iz hrvatskog jezika i književnosti 2015. god. u Mostaru, mentor Marijana Milićević.

Ana Šutalo (VIII.) – četvrto mjesto na županijskom natjecanju iz povijesti (25 natjecatelja), mentor Sretenka Dragičević.

Dragana Cvitanović (I.) – drugo mjesto na županijskom natjecanju 201. god. za najbolji likovni i literarni rad pod temom „Različiti smo, a ipak isti“.

OŠ „Lipanjske zore“ – sedmo mjesto od 38 škola na eko-kviz natjecanju u Zagrebu (2014.) za sve škole iz Hrvatske, kao i škole u drugim zemljama koje rade po hrvatskom planu i programu.

OŠ „Lipanjske zore“ – najbolji eko-plakat u županiji (2014.)

Ivana Udženija (V.) – u školskoj 2015.-2016. godini osvojila županijsko natjecanje u Krasnoslovu pod vodstvom učiteljice Mare Dadić.

Marta Obad (IV.) – u školskoj 2016./2017. godini osvojila 6. mjesto na županijskom natjecanju u Krasnoslovu pod vodstvom učiteljice Ružice Vrankić. Naša škola bila je domaćin natjecanja, koje se održalo u kino-dvorani Mogorjelo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *